Cégünk Szakmai múltja és jelene!

Nevem Papp Csaba. 1996-ban kezdtem a dieselekkel komolyabban megismerkedni. Egy budapesti Bosch Service-ben lettem "képzetlen" de annál érdeklődőbb adagolós. Sok német és osztrák tanfolyam elvégzése után igyekeztem minél jobb teljesítményt nyújtani.

Ezúton is köszönöm akkori kollegáimnak, hogy ballépéseimet elnézték, orromra koppintottak, és arra sarkaltak, hogy az álmaim is a dieselről szóljanak. 

1998-tól különböző társas vállalkozásokban folytattam munkámat, már a magam uraként. Sikerült közel 7 évig Bosch Diesel Service-ként is működnöm. A 2008-as "válság" teljes megújulást követelt. 2010-ben megalakult jelenlegi cégem, melyet egyedül vezetek, feleségem tisztánlátásával felvértezve.

Családi vállalkozásunkat teljesen az új technológiák irányába visszük. Mind a járműdiagnosztika, mind a részegységek javításában igyekszünk a lehető legjobb minőséget produkálni.

Honlapunkat igyekszünk érthető, olvasmányos formában megírni, hogy a kocsijához nem értő Gazda is megérthesse a működést és a javítási lehetőségeket.

Szervizünkben vállaljuk:

- Korszerű Common Rail (közös nyomócsöves) injektorok és nagynyomású szivattyúk javítását. Régi, mechanikus és elektronikus szabályzású adagolók,             porlasztócsúcsok javítását.

- Járművek műszaki vizsgára, való felkészítést és vizsgáztatást 3,5 tonna össztömegig.Kérjük tanulmányozza át vállalási feltételeinket:       Vállalási feltételek